Volkswagen, brugte biler – find dem online

07 maj 2020
Astrid Pedersen

Skal der en ny bil i garagen – og skal det være en brugt en af slagsen? Så har du sikkert allerede besluttet hvilke specifikationer bilen skal besidde. Har du endnu ikke besluttet dig for mærke eller model, kan du med fordel tjekke markedet for brugte Volkswagen.

Hvorfor købe en brugt Volkswagen?

Volkswagen, eller Folkevogn, som det også kaldes på dansk, er et af de mest populære bilmærker i Europa. Vi kender alle sammen Boblen og Rugbrødet, som er de klassiske Volkswagen modeller. Men Volkswagen er andet og mere end disse to morsomme veteraner.

For eksempel har Volkswagen opdateret den lille smarte Boble og dermed skabt en ny, moderne klassiker – en super manøvre dygtig og fiks lille edderkop, som er direkte målrettet det kræsne storby segment. Den moderniserede Boble er stadig ganske populær i nysalg, og findes samtidig i stort antal på det danske brugtvogns marked.

Inden for de senere år har Volkswagen haft noget nær en renaissance i Danmark, hvilket ikke mindst skyldes den legendariske VW Up. Den lille, men dog overraskende rummelige, Up kom på markedet i 2014, og har siden opnået enorm popularitet. Den har dog ikke formået at vælte den ikoniske VW Golf af pinden som mest populære bil. VW Golf sælges ny i syvende generation, og uden tegn på fald i efterspørgslen. Og i samme liga finder vi VW Polo, som stadig udgør en væsentlig del af det danske bilmarked.

Når du køber en brugt Volkswagen, er der således rigtig gode muligheder for at gøre en superb handel. Du får rigtig meget mere bil for pengene både når det gælder køre egenskaber som når det handler om sikkerhed og brændstof økonomi.

Du kan læse mere, og finde din nye brugte Volkswagen blandt det store udvalg af online annoncer for brugte biler til salg på Biltorvet.dk

Flere Nyheder