Vi skal på jagt efter de bedste kontorstole i efterårsferien!

11 oktober 2016
admin
Pleasent kontorstol sort

En flot designer kontorstol er Milano kontorstolen

Så, nu er det besluttet og endelig er det på tide at skifte de slidte kontorstole ud med nye og smarte. Og det er noget vi hos Cave-Canem.dk har glædet os utrolig meget til. De kontorstole vi har nu er ret slidte og det er de færreste der virker efter hensigt desværre men nu skal det være slut! Udfordringen er så at vi er 24 besværlige medarbejdere der skal vælge og vi er hvis ikke alle, så rigtig meget uenige om hvordan vores næste generation af arbejdsstole skal være! Jeg er en slank pige og vil derfor gerne have noget “fit” der sidder tæt og selvfølgelig må det gerne se godt ud, så stolen passer til være farverige lokaler. Som i nok kan regne ud er det jo nærmest en umulig opgave!

Ergonomisk Kontorstol

Det er meldt ud at det skal være en Milano kontorstol som stemmer overens med Videncenter For Arbejdsmiljø

Tjekliste til en god kontorstol som f.eks. Milano

Men vi er kommet så langt at vi alle har udarbejdet en tjekliste på hele 15 punkter, og alle punkter skal overholdes ifølge chefen, og de kommer her:

 1. Det skal være en sort kontorstol
 2. Der skal være bløde hjul på
 3. Minimum højde på stolen skal være 55 cm.
 4. Mulighed for at justere højden
 5. Mulighed for at kunne låse ryggen
 6. Justerbar armlæn
 7. Nakkestøtte
 8. Ergonomisk korrekt
 9. Fodkryds i chrome
 10. 12 timers stol
 11. En kontorstol man skal kunne købe reservedele til løbende
 12. Vi skal låne 2 i ca. 1 uge, så alle kan afprøve kontorstolen
 13. Forhandler skal være i nærheden af Købehavn
 14. Vi forventer 20% rabat på prisen
 15. Stort udvalg

Ovenstående kan virke yderst skræmmende men vi er i en virksomhed, hvor alle skal have en og samme stol, da vi har kunder på besøg og vi gerne vil signalere et professionelt arbejdsmiljø og det syntes ledelsen, at vi gør ved at have ens kontormøbler.

Showroom med kontorstole

Hvor finder man sådanne kontorstole i nærheden af København?

Foruden dagligvarehuse, som måske har mere kontorstole til private måtte vi på nettet og søge viden og her faldt vi over et par stykker men dem der umiddelbart så ud til at være bedst var dem der hedder Dansk Kontorstole Forsyning. Dansk Kontorstole Forsyning er en af de større forhandler af kontorstole til professionelt brug og har et ret stort udvalg. Vi kontaktede dem i håb om at kunne kigge forbi deres showroom med kontorstole og vi var velkommen. Heldigvis ligger de i Glostrup, altså en 20 min. kørsel fra København. vi blev taget i mod af en af deres konsulenter og han var både venlig men også yderst professionel og man kunne virkelig høre han vidste meget om at sidde korrekt. I deres showroom har de godt nok mange stole at vælge mellem! Så vi informerede konsulenten om vores krav og hele det store sortiment blev barberet ned til 3 modeller og som alle var 100% ergonomiske, sorte og med de krav vi havde til kontorstolen. Vi endte med at gå hjem der fra med nye kontorstole og vi alle er virkelig glade for vores nye stole, så Dansk Kontorstole Forsyning får vores største anbefaling!

Flere Nyheder