Vælg en smart hængestol på stativ

11 maj 2020
Astrid Pedersen

Nyder du afslapning i en hængekøje, men ville du ønske det var nemmere at foretage sig andre ting end at slumre? Så burde du prøve en hængestol.

Hvad er en hængestol?

En hængestol er en form for hængekøje, som adskiller sig fra den traditionelle hængekøje derved at den for det første er en del kortere, for det andet er ophængt på en måde så at du sidder på tværs i stedet for at ligge på langs deri.

Med en hængestol kan du rent faktisk foretage dig forskellige ting mens du slapper af – for eksempel drikke kaffe, læse, strikke eller lignende. En hængestol tilbyder således afslapning i siddende stilling uden at du behøver at være helt passiv. Og så er hængestolen ideel hvis du ønsker at hygge med de små.

Især til amning er en hængestol smart, idet den udgør den perfekte trygge ramme for mor og barn, samtidig med at den vugger blidt og ikke på noget tidspunkt bliver ukomfortabel. Og så behøver du faktisk ikke at bøvle med kroge i loftet eller i træer for at kunne få glæde af en hængestol – de smarte anordninger fås nemlig med et tilhørende stativ.

Hængestol på stativ – en nem, enkel og fleksibel løsning

Når du vælger at købe en hængestol, behøver du ikke at bekymre dig om hvorledes den skal hænges op. Du kan bare vælge en hængestol på stativ.

På den måde får du også en mere fleksibel løsning, idet du helt selv kan bestemme hvor du vil placere stativet. Du kan bruge din hængestol på stativ udendørs eller indendørs alt afhængig af vejret. Din hængestol på stativ kan stå midt i stuen, når du har brug for den, og kan hurtigt ryddes af vejen hvis du skal bruge pladsen til noget andet.

Du kan finde en smart hængestol på stativ online hos hængekøje.dk

Flere Nyheder