Tjek konkrete sager ved service af varmepumper

02 august 2021
Anders Lundtang Hansen

Når man har fået sat en varmepumpe op, så skal man jo helst også hav lavet service på den, for den kan jo ikke holde sig for evigt, selvom den ser virkelig flot ud, når den er splinterny og spiller efter forholdsreglerne.

Det er jo trods alt ferme folk, der er med til at sætte den op, og her bør man vælge https://sj-el.dk/energi-og-miljoe/ til den sag.

Udover at de jo så ved, hvordan man skal sætte den korrekt op efter reglerne, så den også virker korrekt herefter, så kan de også løbende tjekke den efter som service til den varmepumpe, om man vælger at fast tidspunkt hver gang at gøre det på, laver nogle faste intervaller, eller bare når man føler for det – man skal bare huske at gøre det!

Derfor er det en smart plan at vælge at lade det samme firma stå for servicen, når de også har set den op, for så kender de hver krog af den.

Hvad der ellers er lavet af service af varmepumper

Du kan roligt vælge dette firma til begge opgaver, men hvis du stadig ønsker lidt henvisning til, hvad de har lavet før, så de ikke er helt grønne, så har de også en side med referencer.

Og det er ikke sådan en side, hvor der bliver nævnt nogle tilfælde steder, som man så må antage, er ægte, eller som kan være svære at søge frem.

Det er nemlig nogle meget konkrete sager, som man kan så, hvem der har bestilt det arbejde, og hvor det er lavet henne.

For det første kan man så se, at de er ferme til at lave mange forskellige typer opgaver med varmepumper forskellige steder i landet ved forskellige omfang, men man kan også tjekke op på de konkrete sager.

Så kan man jo tjekke kunden ud og høre dem ad, hvor tilfredse de er med den givne opgave.

Flere Nyheder