Tag dine cocktails til det næste niveau med smukke Broste Copenhagen glas

30 juni 2022
Kamilla Sonne

editorial

Cocktails er populære, og det er ikke uden grund. Er der noget, der skal fejres, gøres det allerbedst med en festlig og spændende drink af enhver art.

Det gode ved cocktails er nemlig, at de kan varieres i næsten det uendelige og tilpasses enhver smag. Selvom man ikke er så meget til alkohol og druk generelt, så kan man altså sætte stor pris på en god drink alligevel.

Og det er ikke mindst tilfældet, hvis den bliver serveret i et Broste Copenhagen glas. De smukke glas egner sig nemlig perfekt til cocktail af forskellig art, og dermed kan du tage dine bartender-øvelser til det næste niveau med smukke Broste Copenhagen glas.

Broste Copenhagen glas

Det rigtige Broste Copenhagen glas til den rigtige drink

Det er ikke ligegyldigt, hvilket glas man bruger til hvilken drink. Ligesom der er regler for vinglas, er der nemlig også regler for, hvilke drinks der serveres i hvilket glas.

Det gode ved Broste Copenhagen glas er, at du kan finde et cocktailglas til enhver cocktail. Eksempelvis findes der flotte glas på stilk til en margarita eller cosmopolitan. Er du mere til en Martini, findes der selvfølgelig også et glas til dette. Og vil du gerne have meget effekt for pengene, så kan du også finde et shotglas hos Broste Copenhagen glas.

Dermed løber du aldrig igen tør for gode glas, når du køber ind hos Broste Copenhagen.

Spar penge ved at handle online

At lave cocktails kan hurtigt blive en dyr hobby, ikke mindst hvis man skal have glas til alle typer. Men så er der noget at samle på og ønske sig i gave.

Dog er der aldrig grund til at betale for meget. Derfor er det godt at vide, at du kan spare penge ved at finde dine Broste Copenhagen glas online.

Klik her for at se hele udvalget og finde dine nye glas allerede i dag.

Flere Nyheder