Spar godt med penge på afbudsrejser

25 juni 2021
Anders Lundtang Hansen

Det er endelig blevet rejsesæson, eller også har du endelig fundet plads i kalenderen til at tage ud af rejse, men hvad du ikke har fundet plads til, er plads i økonomien til at tage på drømmerejsen.

For du havde sådan set udset dig et rejsemål, som du virkelig gerne ville på, og du havde sådan set også tænkt dig at leve sparsomt, fordi der ikke var det helt store budget til den tur.

Du kiggede mange forskellige rejseselskaber igennem i god tid for at finde rejsen til en pris, som du havde råd til, men selvom du tjekkede jævnligt, så dukkede der bare aldrig noget op, som du havde råd til.

Derfor er du ved at opgive håbet, for dine alternative destinationer er kun en anelse billigere, men så spændende er de heller ikke.

Men så er heldet med dig!

Afbudsrejsen sender dig på drømmerejsen – billigt!

For så falder du over tanken om at prøve at se på afbudrejser, for den slags kan være virkelig billigt.

Det er jo rejser, hvor der med relativt kort varsel er blevet aflyst en rejse, hvor der så er et ledigt sæde eller flere i et fly, som der tidligere var booket.

Godt nok kan rejsen have været relativt dyr fra ny af, men det er også dyrt for flyselskabet at flyve med tomme sæder, så i sidste udkald for at få fyldt sæderne op, så udbyder de nogle afbudsrejser.

Netop af den grund, at de udbydes sent, man ikke altid kan sidde sammen, og destinationen ikke altid er den, man drømte om, så gør man det billigt for kunderne.

Men derfor kan du jo godt være heldig, at der kommer en afbudsrejse til lige dén destination, som du havde drømt om at rejse til.

Læs meget mere om at finde gode afbudsrejser her https://www.rejsetilbud.dk/afbudsrejser/.

Flere Nyheder