Segboard er kommet for at blive

11 maj 2020
Anders Lundtang Hansen

Kender du de såkaldte segways-transportmilder?

Så er der faktisk ikke så svært at forestille sig, hvad et segboard er for noget, for det svarer faktisk til blot at fjerne håndtaget fra en segway, og så har du et segboard.

Det kan lidt lige et skateboard, man har vendt på siden, når man ser det på lang afstand, men når man kommer tættere på, så kan man godt se, at det er mere avanceret end som så.

Egentlig er det to små platforme, man står på med ens fødder på hver platform, og disse er så bundet sammen på midten.

Men der sidder en anordning mellem disse platforme, der gør, at man meget let kan dreje sig omkring alt fra store kurve til snævre passager, når man skal komme omkring.

Det handler blot om at dreje fødderne derefter og lægge vægten fra ens krop, hvor man gerne vil hen, og så er det rent faktisk meget let at styre et segboard.

Dog er det forståeligt, hvis det kan virke lidt angstprovokerende at skulle overgive sig til sådan en anordning med motor i, hvor man ikke har noget at holde fast i imens.

Men man kan jo lidt forestille sig det som et skateboard, som langt de fleste mennesker godt kender til, og som mange personer har prøvet kræfter med.

Tænk det så lidt som, at man sætter en motor i sådan et, og så skal man ikke længere skubbe sig fremad med benene, men motoren kan transportere en frem.

Sådan er det også med et segboard, men man kan argumentere for, at det er lettere at manøvrere med end med et skateboard.

Måske kan man synes, at man ser lidt fjollet ud, som man egentlig står stille, mens man kører fremad, men det er et spørgsmål om at føle sig tilpas i situationen, og når flere og flere mennesker begynder at benytte sig af det også, så er flere og flere jo i samme båd.

Flere Nyheder