Sådan nogle slikkepinde med navn kan godt løbe forbi sidste salgsdato

16 november 2020
Anders Lundtang Hansen

For nogle individer vil den sandhed, som der beskrives i overskriften, sådan set give sig selv, da langt de fleste jo ved, at fødevarer ikke kan holde sig uendeligt, også selvom man fryser dem ned eller laver andre fiksfakserier med dem.

Men der findes desværre dem, der ser på sådan noget som slik som noget, der kan holde sig i evigheder, specielt hvis det er proppet med E-numre, smagsstoffer, smagsforstærkere og generelt bare er syntetiske.

Og så er der bestemt også forskel på, når man siger, at noget har en udløbsdato, og at det bruges/smager bedst før en given dato, der er anført på pakken.

Men selv de bedste slikkepinde med navn på kan gå hen at blive for dårlige, og så bør man komme af med dem – hurtigst muligt.

Bid i den sure slikkepind og smid dem ud!

Det kan dog være svært for nogle af flere grunde, for når man får specialdesignet sådan nogle slikkepinde med navn på, så er det ofte som led i et reklamefremstød eller for at gøre opmærksom på sig selv eller sit firma.

Derfor får man lavet en stor portion af de slikkepinde, som man agter at komme af med i en god periode, nogle giver man væk, andre bliver, nogle ender i konkurrencer med videre.

Men måske overvurderer man størrelsen på sådan en sending slikkepinde med navne, eller også er interesse bare ikke stor nok for dem – eller man er ikke tilfredse med dem, og man glemmer at sende dem retur.

Måske glemmer man, hvor man har gjort af lageret af dem, og man finder dem for sent frem. Så skal man også smide dem ud.

Men man skal i hvert fald ikke tro, at man kan bruge dem i lang tid, for der er også skrappe regler ved at sælge/give slik ud, så man bør helst gør det før den eventuelle udløbsdato, der er på dem.

Flere Nyheder