Sådan finder du din anlægsgartner i Nordsjælland

19 januar 2021
Anne-Mette Hansen

Trænger hækken til at blive trimmet? Skal græsset slås? Eller skal du have anlagt hel ny have? 

En anlægsgartner favner bredt og kan hjælpe dig med alverdens opgaver i haven. Står du med et projekt, er det bare at ringe til en kvalificeret anlægsgartner og indhente et tilbud. Men hvordan finder du en god anlægsgartner i Nordsjælland? Læs med her, og find ud af det!

Valg af anlægsgartner – det skal du overveje

Står du overfor at skulle hyre en anlægsgartner? Lige som med enhver anden type håndværker er der ting, du skal overveje. Stil dig selv de følgende spørgsmål. Så er du klædt bedre på, når du kontakter anlægsgartneren. 

Hvad er dit haveprojekt?

Skal du have trimmet hæk? Anlagt ny indkørsel? Eller etableret en helt ny have? Det er en god idé at have en præcis idé om, hvad du skal have lavet i haven og hvor ofte, inden du kontakter anlægsgartneren. 

Hvad må det koste?

Dit budget er altafgørende. Nogle gange har man en idé om, at nogle ting ikke koster så meget. Derfor er det vigtigt at lave research og sætte sig et realistisk budget. Så man ikke tror, at man kan få udført meget mere, end hvad man egentlig kan til prisen. 

Kan du få et tilbud med fast pris?

Når du kontakter anlægsgartneren, er det vigtigt, at du beder om en fastpris og ikke timepris. For hvis det pludselig kommer til at tage mere tid, ender du med regningen, når der afregnes pr. time. Derfor er fast pris det bedste. Indhent også gerne tilbud fra mere end én anlægsgartner for at få en bedre idé om, hvad en realistisk pris er. 

Har du læst gode kundeanmeldelser?

Det er også vigtigt at vide, hvad andre kunder siger. Har de været tilfredse med anlægsgartneren og de opgaver, der er blevet udført?

Flere Nyheder