Sådan får du gratis og fleksibel parkeringskontrol

26 oktober 2020
Silje Hansen

Råder du over flere parkeringspladser, kan det være utrolig tidskrævende og frustrerende at sikre, at der ikke er andre der udnytter parkeringspladserne. Det kan være, at du er en boligforening, der har sikret beboerne deres egne parkeringspladser, så de ikke skal køre rundt efter job og lede efter en parkeringsplads tæt på deres bolig. Det kan særligt være en stor udfordring for forældre med børn, da man udover at skulle holde parkeret længere væk fra sin bolig, også skal bruge tid på at få børnene og deres ting med hen til sin bolig. 

Her er det en stor fordel for din boligforening at få arrangeret parkeringskontrol over parkeringspladserne. Dermed kan uvedkommende gæster ikke holde på parkeringspladserne, da det kun er bilerne er tilknyttet boligforeningen der kan holde der gratis. Der kan være mulighed for at beboerne kan udstede en gæsteparkering, så de kan få familie og venner på besøg uden at de skal lede efter en parkeringsplads. 

Hvilke fordele er der ved at vælge parkeringskontrol?

Der er flere fordele ved at vælge parkeringskontrol. Først og fremmest har du enten mulighed for at tjene penge på din parkeringspladser ved at lade dem som vil holde på din parkeringsplads betale for sin tid. Du kan også gøre det til en gode for dine medarbejdere eller beboer ved at tilbyde gratis parkeringsplads, som er tilknyttet ens bolig eller virksomhed. 

Når du vælger parkeringskontrol på din parkeringsplads, har du som udgangspunkt mulighed for selv at diktere de regler der skal være gældende. Her er din opgave er finde den rette parkeringsløsning.

Vælg den rette parkeringskontrol til din p-plads

Hvis du går efter den bedste og mest fleksible løsning for dine parkeringspladser, skal du vælge unopark.dk. Her får du en gratis løsning, hvor du kan komme i gang helt omkostningsfrit. Læs mere om det her hos https://unopark.dk/parkeringskontrol/.

Flere Nyheder