Pelse er det helt store julegavehit i 2016 – Cave-canem.dk

23 november 2016
admin
Pelse

Så er vi ved at runde 2017 og vi hos cave-canem.dk er bombarderet med spørgsmål omkring det helt store julegavehit i 2017. Det er faktisk sådan at minkpelse igen er det helt store trend hos kvinderne. Vi hos Cave-canem.dk oplever en meget stor interesse for de fineste og mest trendy pelse.

Minkvest

Er Pelse igen ved at være et hit hos kvinderne?

Det er der virkelig meget der tyder på. F.eks. var der til minkpelseudstillingen i 2016 rekord mange besøgende og interessen var overvældende. Der findes i dag mange forskellige mink og pelse og en minkpels har altid haft en stor værdi hos kvinderne. En minkpels i 80erne var ligeledes et udtryk for at man havde en solid økonomi. Du har med garanti set elegante kvinder fra 30 år op bære det ene fancy minkpels efter den anden, selvom de lever i et land for det er forholdsvis varmt under danske normer? Så er det netop fordi en minkpels ikke bliver brugt, som det den egentlig blev “opfundet” for, nemlig varmen men derimod at det er blevet til mode.

Hvor finder man de flotteste minkpelse i Danmark?

Minkpels som julegave

Der findes i dag få men eksklusive forhandler af de flotteste minkpelse i Danmark. Disse få forhandlere har (forståeligt nok) valgt at lokalisere sig selv i storbyerne som København, Århus, Aalborg og Odense. En af de største forhandlere af pelse i Danmark er Kløve & Løndberg. Pelsforhandler Kløve & Lønberg er beliggende på adressen Jægersborg Allé i Hellerup. Som noget helt nyt i Danmark, kan du hos Kløve & Landberg købe brugte pelse men i virkelig god kvalitet og det ses næsten ikke at, disse pelse har haft en tidligere ejer. Hos Kløve & Lønberg kan du ligeledes se en af de største udstillinger af Kopenhagen Fur, som er er eksklusivt mærke og som alle pels-entusiaster kender.

Gør et godt køb på pelse hos Kopenhagen Fur pelsauktion

Kopenhagen Fur holder ligeledes løbende auktion på nogle af de mest eksklusive pelse og mink og her er det muligt at gøre et godt køb. 5 gange om året holder Kopenhagen Fur auktion i Glostrup og her vil der være potentielle købere fra hele verden. Er du selv pelsentusiast anbefaler vi hos Cave-canem.dk at du besøger denne begivenhed. er du mere til at købe minkpelse i ro og mag kan du ved at klikke HER se Kløve & Lønbergs kæmpe udvalg af de mest eksklusive minkpelse.

Flere nyheder