Lækker hjemmebrygget øl med hjælp fra Albryg

14 maj 2020
Astrid Pedersen

Før i tiden var ølbrygning noget de store bryggerier tog sig af. Man kunne således kun finde øl fra disse bryghuse i dagligvare butikker og supermarkeder. Var man heldig, kunne man i special butikker eller på særlige barer finde udenlandsk øl i andre smags varianter og med spændende navne. Men dette var langt fra normen indtil for cirka tyve år siden, hvor de første mikro bryggerier begyndte at få succes med andre øl typer end de gængse.

Siden hen er disse bryggerier skudt op som paddehatte over hele landet, og den dag i dag bugner supermarkedernes hylder af deres frembringelser. De store bryghuse, som før nærmest havde monopol på ølbrygning, fik mildt sagt kamp til stregen. Og som om dette ikke skulle være nok, er ølbrygning som hobby blevet utroligt populært rundt omkring i de små hjem.

Hvorfor brygge øl selv?

Der er mange gode grunde til at brygge sit eget øl. For det første er ølbrygning en rigtig hyggelig og givende hobby, som kan gøre dig klogere på brygge processens mysterier på første hånd. For det andet er ølbrygning ikke nogen dyr hobby. Du kan formedelst en meget lille investering frembringe kvalitets øl til festlige lejligheder – og det helt uden at skulle allokere hele garagen eller familiens hobby rum.

Med en smart All Grain Kit fra Albryg skal du faktisk blot kunne stille med et funktionelt komfur, en god, stor gryde, en kasserolle, et dørslag og en si. Din All Grain Kit indeholder alt hvad du ellers skal bruge for at kunne brygge fire liter lækker og velsmagende øl. Og når du ønsker at opgradere til mere avanceret udstyr, kan du hos Albryg finde prima bryganlæg fra danske Brewster Beacon med en kapacitet på op til 70 liter – og det til ganske rimelige priser! Læs mere på albryg.dk

Flere Nyheder