Inkasso – når dine kunder ikke betaler

12 december 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er du også træt af at skulle bruge timer og dage på at kontakte kunder som ikke betaler deres regninger? Så bør du overveje at alliere dig med et professionelt inkassofirma.

Hvorfor skal jeg benytte mig af inkasso service?

Måske tænker du at de skyldige beløb er for små og ubetydelige til at det kan betale sig med inkasso service. Men her skal du tænke på at det hele løber op.

Hvis flere kunder viser sig at være dårlige betalere, og udskyder betalingen i det uendelige, kan det faktisk have temmelig store konsekvenser i forhold til virksomhedens økonomi. Du får ikke den nødvendige likviditet – og du ender med at bruge megen tid og overskud på at inddrive de skyldige beløb.

Den tid og det overskud kunne have været brugt på din virksomheds kerne områder. Og derfor koster dårlige betalere dig som oftest mere end blot kroner og øre.

image

Når du overlader arbejdet med inddrivelse af de skyldige beløb fra dine kunder til et autoriseret inkassofirma kan du være sikker på at opgaven bliver løst til UG med kryds og slange. Et inkassofirma har nemlig speciale inden for inddrivelse af gæld, og kender alle de lovlige metoder som kan tages i brug for at få dine penge ud af skyldnerne.

Med hjælp fra et inkassofirma er du garanteret at få om ikke alle, så en stor del af dine penge igen. Et inkassofirma tager som regel en vis procentdel af det skyldige beløb som honorar for sine tjenester, med mindre du har valgt en abonnement baseret inkasso løsning.

En sådan er mest velegnet til virksomheder med mange kunder og flere dårlige betalere der i blandt. Er du ejer af en mindre virksomhed kan du vælge at benytte inkasso service på ad hoc basis.

Du kan læse mere om hvordan inkasso service fungerer på debtia.dk

Flere Nyheder