Indret dit hjem i Roskilde med smukke New Yorker vægge

19 november 2020
Anne-Mette Hansen

New Yorker vægge er super flotte og tidløse at indrette kontor eller bolig med. De kan bruges til at skabe separate rum såvel som til at dele rummet en smule op. De er også funktionelle som brusevægge på badeværelset eller opdeling af en 1-værelses lejlighed. 

Alt i alt er New Yorker vægge yderst multifunktionelle. Og så skaber de liv og sjæl og sørger for, at der kommer lys ind i hele dit rum. Men hvor finder du elegante New Yorker glasvægge til fornuftige priser?

Shop New Yorker vægge online

Du kan finde smarte New Yorker vægge i nogle interiør- og møbelbutikker. Men udvalget er sjældent stor. Og måske drømmer du om et smart glasparti i nogle helt specielle mål? Så er vejen frem at shoppe online.

Online finder du mange firmaer, der forhandler New Yorker vægge i skræddersyede mål. Når du selv kan bestemme målene, er der lige pludselig langt flere muligheder. Om det skal være til badeværelset, til soveværelset, din 1-værelses lejlighed eller det hippe kontormiljø – det er op til dig!

New Yorker vægge – 5 gode grunde til at indrette med dem 

Det er bare en skøn løsning – her får du fem gode grunde til, hvorfor du skal vælge New Yorker væggen til dit kontor eller din bolig.

1. Det er et æstetisk løsning, der giver et smukt udtryk i rummet

2. Det er en tidløs måde at indrette på – du bliver ikke træt at se på glasvæggen

3. New Yorker væggen er minimalistisk, men stadig fuld af sjæl og charme

4. Du deler dit rum op, men får stadig lys ind i hele rummet 

5. Du kan bruge New Yorker væggen til at skabe flere rum i et stort kontormiljø

Der er ingen tvivl. New Yorker væggen kan bare noget! Den er praktisk og funktionel, men fylder også dit rum med stil og charme. 

Flere Nyheder