Hyaluronsyre – din vej til en smuk og ensartet hud

09 marts 2021
Astrid Pedersen

Kæmper du med tør hud, en uensartet teint, eller tendens til dannelse af rynker i huden i dit ansigt? Så kan du med fordel vælge en creme eller en serum, som indeholder hyaluronsyre.

Hvad er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er en klar, klæbrig substans som produceres naturligt i kroppen. Du har især meget hyaluronsyre i din hud, dit bindevæv og dine øjne. Hyaluronsyres vigtigste funktion er at holde vævet sundt, spændstigt og fugt mættet.

Du kan tage hyaluronsyre som kosttilskud og dermed opbygge kroppens beholdning af hyaluronsyre indefra. Du kan også vælge at få hyaluronsyre som injektioner. Hyaluronsyre er især anvendt i forbindelse med foryngende filler behandlinger. Og endelig kan du anskaffe creme eller serum som indeholder hyaluronsyre.

Hvad er fordelene ved creme eller serum med hyaluronsyre?

Når du påfører din hud creme eller serum indeholdende hyaluronsyre styrker du huden i dens yderste lag ved at tilføre rige mængder af fugt som binder til huden og dermed holder den gennemfugtet hele dagen lang. Du vil med den rette hyaluronsyre creme eller serum kunne opnå en glat og ensartet hud med en smuk og ungdommelig udstråling.

Regelmæssig brug af hyaluronsyre kan bremse udviklingen af de fine linjer som siden hen bliver til rynker og furer. På den måde kan du bremse hudens aldring og samtidig få lækker og blød hud i det daglige. Der er, med andre ord, kun gode fordele at hente ved at bruge hyaluronsyre creme eller serum som en del af din daglige hudpleje rutine.

Hvordan bruger jeg creme eller serum med hyaluronsyre?

Det er vigtigt at du bruger hyaluronsyre creme eller serum korrekt. Hyaluronsyre skal bruge fugt til at binde sig. Hvis du påfører tør hus hyaluronsyre vil denne trække fugt fra din hud og dermed tørre den yderligere ud. Derfor bør din hud være fugtig når du bruger hyaluronsyre. Læs mere om hyaluronsyre på danishbodycare.dk

Flere Nyheder