Hvor kan jeg få Reiki undervisning?

06 november 2020
Astrid Pedersen

Hos Christo Blaak (Padam) i Jylland kan du få såvel grundlæggende Reiki undervisning som udvidede kursusforløb og master classes i Reiki healing.

Christo Blaak (Padam) har igennem mange år praktiskeret Reiki healing og har siden 1988 afholdt kursusvirksomhed i healing og i uddannelse af Reiki healere og Reiki mestre. Når du vælger at tage et Reiki kursus hos Christo Blaak (Padam) er du garanteret Reiki undervisning i høj kvalitet.

Hvad kan jeg lære på et Reiki kursus?

Når du tilmelder dig et grundlæggende kursus i Reiki healing hos Christo Blaak (Padam) vil du altid som noget af det første blive indviet i Reiki universet. Dette vil forbinde dig med Reiki energien gennem en indvielses række bestående af fire indvielser. De fire Reiki indvielser har hver sin betydning og yder dig beskyttelse imod transfer i forbindelse med healing.

Dette betyder at du, frem for at åbne dine egne energi reserver op når du healer andre, kanaliserer energi fra de uudtømmelige reserver i Reiki universet. Du slipper således for at benytte dine egne energi reserver – med risiko for udbrændthed – og undgår samtidig at overtage dine klienters symptomer og ubalancer.

Hvor lang tid tager det at lære at heale med Reiki?

Du kan faktisk lære at heale med Reiki i løbet af en weekend, helt uanset din uddannelses baggrund og din erfaring. På et Reiki kursus vil du lære hvorledes du bruger metoden i praksis, ved at øve dig på andre kursus deltagere. Du vil således både få indsigt i hvad det vil sige at give og at modtage Reiki healing. Og gennem guidede meditationer vil du lære at slappe af og komme i kontakt med dine egne energier, hvilket også vil hjælpe dig med at bevare din balance og din indre harmoni.

Læs mere om Reiki kurserne på christo.dk

Flere Nyheder