Hvilket firma skal du vælge til træfældning?

16 januar 2022
Cecilie Mortensen

Står du og mangler hjælp til at fælde træer? Så kan det være, du er blevet i tvivl om, hvem du skal vælge. Heldigvis så er det noget, vi hjælper dig med her. 

Tips til at finde et firma til træfældning

Start med at søge efter lokale firmaer

Det første skridt du kan tage er, at du søger efter lokale skoventreprise-firmaer. For de vil ofte kunne komme dig til undsætning. 

Kan firmaet klare lige netop dine træer?

Der kan være forskel på, hvordan træer skal fældes, alt efter hvor store de er, og hvor de er placeret. Derfor kan du også vende lige præcis din opgave med de lokale firmaer, der fælder træer. 

image

Kan du få hjælp til oprydning og stubfræsning? 

Når dine træer er fældet, så skal der selvfølgelig også ryddes op bagefter. Du kan derfor også undersøge, om dette er noget, firmaet kan tage hånd om. For det er ikke en selvfølge, at de f.eks. tager træet med sig eller står for stubfræsning af den stub, der står tilbage.  

Hvad skal du betale for træfældning? 

Nu hvor du alligevel er i dialog med forskellige firmaer, så kan du også undersøge, hvad du skal betale. Her vil du igen opleve, at det enkelte træs højde, tykkelse og placering påvirker det, du skal betale. Derfor kan det også være fint, hvis du kan sende billeder, så du kan få så retvisende en pris som muligt. 

Hvornår er der hjælp at hente? 

En sidste ting du kan vælge ud fra er, hvornår du kan få hjælp. For mon ikke du gerne vil have træerne fældet i den nærmeste fremtid, når først du begynder at lede efter firmaer. 

Når du har svaret på mange af de ting, du har læst her, så kan det være nemmere at hyre et firma. For du kan naturligvis gå med dem, som kan indfri dine ønsker og behov: http://brondum-skovservice.dk/  

Flere Nyheder