Giv trægulvet nyt liv med en gulvafslibning på Fyn

18 januar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Når et gammelt og slidt trægulv begynder at blive mærket af tidens tand vil det uvægerligt miste fordums glans og skønhed. Uanset hvor meget du end passer og plejer dit smukke hvide sæbe behandlede eller flot olierede trægulv vil det med tiden blive slidt i overfladen.

Det er klart at slitagen vil foregå hurtigere hvis du ikke vedligeholder gulvet. Men i sidste ende vil din ugentlige gulvvask med særlige sæber kun udskyde det endelige forfald. Og så er det på tide at begynde forfra med en gulvafslibning og en ny overfladebehandling.

Hvorfor slibe trægulvet?

Når du lader dit trægulv afslibe fjerner du den triste og grålige overflade som er opstået på grund af slitage.

Du har sikkert opdaget at dit gulv ikke længere kommer til at skinne uanset hvor hyppigt – og grundigt – du vasker det. Dette skyldes at den beskyttende hinde af sæbe eller olie, som hidtil har været træværkets eneste værn imod nedtrædning af støv og skidt, er slidt bort.

image

Så er det at gulvet bliver trist og mat i overfladen. Og dette kan der kun rettes op på ved hjælp af en gulvafslibning med tilhørende efterbehandling.

Hvem kan forestå en gulvafslibning?

I princippet kan du godt leje en maskine til afslibning af gulve og selv varetage opgaven med gulvafslibning. Men hvis du vil være sikker på at den bliver løst til UG med kryds og slange bør du overlade arbejdet til en professionel gulvmand. Så slipper du selv for at gøre det hårde arbejde. Og du er garanteret et smukt og holdbart resultat i form af et skinnende trægulv med en stærk og ensartet overflade.

Uanset hvor i landet du bor kan du altid finde en afdeling af det landsdækkende gulvfirma Gulvkanonen i nærheden af din bopæl. Klik ind og få et godt tilbud på gulvafslibning i Jylland på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-fyn/.

Flere Nyheder