Fodboldmål – Årets bedste julegave til ungerne

29 november 2016
admin
Fodboldmål fra Homegoal.dk

Fodboldmål er det helt store julegavehit i 2016. Flere og flere børn ønsker sig et fodboldmål i julegave. Det er efterhånden en stigende tendens at ungerne gerne vil ud i haven, efter at have siddet stille foran diverse skærme. Nu skal fodboldkampen tages i haven, og det kræver naturligvis et sæt gode fodboldmål. Ifølge flere eksperter og dansk idrætsforbund er der er stigning i børn der dyrker motion, og specielt fodbold er blandt de populære sportsgrene.

Et fodboldmål tvinger børnene til motion

Når sønnike pakker sin gave op juleaften, er der mange elektronikdimser iblandt. Fodboldmålet kan der laves sjov med på en anderledes måde. Gaven fra mor og far, han spændt venter på, er pludselig ikke at finde under træet når pakkerne slavisk kigges igennem inden aftensmaden.

Se nogle af de bedste fodboldmål hos Homegoal.dk

Ude i carporten står det parat, klar til den store afsløring sidst i pakkeræset. Både det og de mange efterfølgende timer, juledagene derpå, går med at sparke bolden i kassen og vinde eller tabe opvasken til Far. Fodboldmål hører sig bare til, også juleaften.

Køb et fodbold og gavn dit barn

Fodboldmål Pro fra Homegoal.dk

Vi kan alle som forældre nogen gange tænke at børnene rør sig for lidt, ikke kommer nok ud i den veltrimmede have og generelt bare er for ugidelige. Når der spilles fodbold, frigøres endorfiner fra hjernen og den aktive leg i haven giver mere ro i sindet, bedre koncentrationsevne i skolen og naturligvis bedre nattesøvn. Men det stopper ikke her, for når der spilles fodbold på rigtige fodboldmål, finjusteres motorikken, præcisionsevne forbedres og der arbejdes hårdt for at få den perfekte afslutning på mål. Fodbold er en leg, og det skal det også være, i haven er det frirum til at fejle, ramme forbi, snuble og komme til skade, der skal trænes til når knægten står nede på fodboldbanen og skyder på de store fodboldmål. En følgevirkning om man kan kalde det, er motionen. At pulsen kommer op, svedperlerne pibler frem og hele kroppen er øm og træt. Helt uden at føle hverken ubehag eller at det er en sur pligt at røre sig.

Fodboldmål er populært blandt børnevenner

Når venner fra klassen er på besøg, kan du være sikker på de drøner ud i haven og spiller på fodboldmålene, der er intet som at se 2, 3 eller 4 knægte jagte bolden som var de Pokemon Go spillere. Far og mor kan nappe et glas vin inden maden, mens ungerne klarer sig selv. Bevares, det kan de også med en Ipad, men det er bare ligesom ikke det samme, og det ved vi jo godt.

Classic Senior Fodboldmål fra Homegoal.dk

Julegaven i år er derfor oplagt, ja, måske endda lige til højrebenet, et fodboldmål fra Homegoal er noget der holder. Det gør det også i morgen, næste år, ja hvem ved, måske det følger med til næste generation. Gør noget godt for dig selv, for din familie og giv dine børn glæden ved et ægte dansk fremstillet fodboldmål fra danske Homegoal, det vil i ikke fortryde.

Flere Nyheder