Find en lækker hundeseng på tilbud

14 december 2020
Astrid Pedersen

Skal vovse have et godt og trygt sted at sove, så den ikke er fristet til at vælge sengen eller sofaen? Så bør du vælge en hundeseng i høj kvalitet.

Hvilken type hundeseng skal jeg vælge?

Lige som du er kræsen når det handler om at vælge den rette seng eller madras til dig selv, din partner og jeres børn, bør du også se dig godt for når du skal vælge en hundeseng til familiens firbenede medlem.

Det går ikke bare at lade huden sove på et tæppe på det kolde gulv, eller i en hård kurv. I langt de fleste tilfælde kan det godt betale sig på hundens helbreds konto at hæve hundesengen over gulvhøjde. Træk fra dørene kan nemlig give hunden stive lemmer og i sidste instans smertefulde gigt lidelser, hvilket – ud over at være ubehageligt for hunden – kan være temmelig slidsomt for din pengepung.

Derfor kan det godt betale sig at vælge en lækker hundeseng på ben. Med en hundeseng får du et pænt og funktionelt møbel som samtidig er ergonomisk korrekt for mange – især større – hunde. Og vælger du den rette madras vil hunden sove som en drøm!

Hvilken madras skal jeg lægge i min hundeseng?

Der er mange muligheder for at vælge en lækker madaras til hundesengen. Du bør først og fremmest kigge på hundens type, vægt og generelle sundheds tilstand når du skal vælge en hundemadras.

Især for de store og tunge racer så som Mastiff, Grand Danois og lignende er det vigtigt at vælge en madras med tryk aflastning. Små og spinkle hunde sætter pris på bløde madrasser som samtidig kan give dem varme i kroppen. Og den ældre hund har godt af at ligge på en madras som former sig efter dens krop og dermed skåner dens ryg.

Find det største udvalg af hundesenge på ben hos Design for Pets i den online shop på designforpets.dk

Flere Nyheder