Find de smukkeste brudekjoler i lokal brudebutik

04 november 2020
Astrid Pedersen

Står du for at skulle giftes, og vil du gerne tage dig så godt ud som overhovedet muligt på din store dag? Så bør du vælge en brudekjole af høj kvalitet. Bor du i Nordjylland, kan du finde en sådan hos Bridelux.

Hvem er Bridelux?

Bridelux er din brudekjole butik i Sæby. Er du bosiddende i eller i nærheden af Aalborg, Frederikshavn eller Brønderslev kan du med fordel lægge vejen forbi Sæby når du er på jagt efter den helt perfekte brudekjole.

Den lille, hyggelige butik er placeret i de historiske lokaler som tidligere husede den gamle købmandsgård centralt i Sæby. Her kan du se eksempler på smukke og elegante brudekjoler fra fire helt unikke mærker, nemlig Collector, Miss Kelly, Divina Sposa og Just for you – og prøve de brudekjoler som du synes bedst om.

Hos Bridelux finder du brudekjoler i alle størrelser – fra størrelse 34 til 46 – i flere forskellige prisklasser startende fra 4.500,- kroner. Kjolerne findes i alle modeller og udformninger, fra det helt enkle til det ganske overdådige. Du kan samtidig vælge tilbehør fra et bredt sortiment af slør, diademer, hårpynt, smykker og meget andet. Og så kan du selvfølgelig få tilpasset din brudekjole så den passer præcist på dine mål.

Hos Bridelux lægges der vægt på den personlige service og den mest professionelle og kvalificerede rådgivning angående valg af brudekjole. Bridelux ønsker at gøre køb af brudekjole til en helt særlig og aldeles positiv oplevelse for dig som ønsker at tage dig smukkest muligt ud på din store dag. I smukke og romantiske omgivelser får du således den bedste hjælp til at vælge den kjole som passer perfekt til dig – og til at få den individuelt tilpasset af en professionel og erfaren skrædder.

Du kan se eksempler på de utroligt smukke og eksklusive brudekjoler online på Bridelux’ hjemmeside https://bridelux.dk/ 

Flere Nyheder