Find de billigste teltudlejningsfirmaer til din store fest i haven eller firmaet

08 maj 2017
admin
Teltudlejning til gode priser

Når du skal vælge hvilket teltudlejningsfirma der skal levere telt til dit store arrangement, fest, jubilæum, reception, bryllup eller andet, så kan du måske føle, at du ikke har meget at gå efter. Vi tester de billigste teltudlejningsfirmaer i 2017 med det formål, at du gerne skulle få en bedre fornemmelse af, hvad du skal have fokus på, og hvad du skal sikre dig, i forhold til kvalitet og service, når du booker et firma til at sørge for telt, og måske en masse andet festudstyr.

Hvad er vigtigst på teltudlejning i Danmark?

Teltudlejning til gode priser

Der er mange ting du skal være opmærksom på når du skal holde en teltfest, og vi gennemgår nogle af dem i det følgende. Selvfølgelig kan du spørge naboen som har gjort det før, men måske vil du tænke, at det var en lidt pebret pris. Og det kan du sikkert sagtens gøre både bedre og billigere.

Hos Saratelte.dk i Roskilde, finder du et stort udvalg af telte til prisbillige priser.

Det første du skal vide er, hvor mange der kommer til din fest. Teltet skal være stort nok, så det ikke virker for klemt og ubehageligt for gæsterne. Det gælder især når festen skal holdes på en rigtig varm sommerdag. Det kan blive helt ulideligt at sidde for tæt. Skal der også være plads til mad, scene, musik og dans, så skal du regne det ind også. Teltet skal være i en super kvalitet. Der er for mange udlejningsfirmaer der tropper op med et stort hobbytelt, og så kan det gå grueligt galt i forhold til både vand fra oven, og blæsten fra siden. Et professionelt teltudlejningsfirma har store og kraftige telt med pløkke så store som dem du kender fra cirkustelte. Det ryger ingen steder, og det så stormer.

Sammenlign priserne på teltudlejning og husk detaljerne

De billigste teltudlejningsfirmaer i 2017 finder du blandt andet ved at tjekke lejepriserne op mod hinanden, om det bliver sat op uden merpris, og hvad koster gulv og varme? Få svar på alle spørgsmål ved at tjekke dem alle i sømmene, og så lige have styr på, om den samlede pris er inklusiv nedtagning og kørsel med mere. Der er mange som er blevet kedeligt overraskede efter en super fest, når så regningen kom efterfølgende.

Tiden og gør-det-selv teltudlejning

Udover teltkvalitet og priser, så er der andre faktorer som også gør en forskel, når du skal vælge løsning, og den handler om den bedste service. Her er det sådan noget som tiden for opstilling af telt, er det i god tid nok, så du kan få indrettet det inden gæsterne kommer. Den sidste ting som du måske overvejer, er at spare nogle penge ved at sætte teltet op selv. Det er kompliceret og besværligt, og hvis ikke det bliver gjort rigtigt, så kan det gå galt. Laver du skade på teltet under opsætning eller nedtagning, så kan det godt betyde en ekstra regning.

Flere nyheder