Få malet dit træværk af en maler

07 august 2020
Lotte Hindsberg

De fleste husejere har indtil flere former for træværk. Det kan være en hæk, en træterrasse eller også har huset en facade lavet af træ. Uanset hvor meget træværk du har skal det vedligeholdes. Du kan selv sætte tid af til at få det vedligeholdt eller du kan ansætte en maler til det. Du kan læse mere her https://malerkanonen.dk/malerfirma-frederikssund/.Uanset om du vælger den ene eller anden løsning, er det vigtigt at dit træværk bliver vedligeholdt ellers vil det indenfor få år rådne og skal udskiftes med helt nyt træ.

Forbedre resultatet med sandblæsning

For et få det bedste resultat er det en god ide at starte med at få dit træværk sandblæst. Det fjerner den gamle maling, grønne alger og skidt og snavs og efterlader træværket rent. Det skal have tid til at tørre før det males, for at undgå at der kommer råd og svamp.

Det endelige resultat vil blive langt flottere, også fordi det er nemmere at gennemgå træværket, når alt snavs og gammel maling er væk og erstatte rådne planker og søm med nye.

Find den rigtige maler til jobbet

Med mindre du allerede kender en god maler bør du sætte tid af til at finde den rigtige. Det er ikke nok at du ringer til en og får ham til at komme. Du risikere at du har ringet til en der enten er dyr eller dårlig. Måske endda begge dele. Ved at kontakte flere sikre du dig, at du får en ide om prisniveauet. Bed også om at få at vide hvilken maling de benytter. Du kan ved at få malet med en god kvalitets maling vente adskillelige år før det er nødvendigt at få malet igen. Derfor er det ikke kun prisen der er vigtigt at kigge på, når du skal finde den helt rigtige maler.

Flere Nyheder