Få hjælp til at finde den rette parkeringsløsning

12 juni 2021
Astrid Pedersen

Når man har private parkeringspladser tilknyttet sin ejendom, er det trættende konstant at se dem optaget af udefra kommende biler. Uvedkommende parkering er til gene for de som retteligt har krav på de pågældende parkeringspladser, for eksempel beboere eller ansatte i den tilhørende ejendom. Og derfor bør du få hjælp til administration af parkeringspladserne.

Hvor kan jeg få en god parkeringsløsning med parkeringskontrol?

Leder du efter et parkeringsfirma, som tilbyder stærke og fleksible parkeringsløsninger til deres kunder, er det UnoPark, du skal have fat i. UnoPark er et af de mest populære parkeringsselskaber i Danmark og har igennem mere end et årti serviceret kunder af alle typer og i alle størrelser rundt omkring i landet.

Som kunde hos UnoPark er du garanteret en parkeringsløsning, som matcher lige præcis dine behov. Du vil nemlig blive tildelt en personlig parkeringskonsulent, hvis opgave det er at udarbejde den mest optimale parkeringsløsning med udgangspunkt i dine parkeringspladsers størrelse og beskaffenhed. Du vil således få en aftale om parkeringsservice, som passer perfekt til netop dine parkeringspladser.

Du vil få mulighed for at tilvælge elementer så som parkeringskontrol og parkeringsopsyn ved uddannede parkeringsvagter samt opstilling af automater til udstedelse af parkeringstilladelser og parkeringsbilletter. UnoPark sørger for behørig skiltning på dine parkeringspladser og forestår såvel udstedelse af forlæg til parkeringsbøder samt inddrivelse af skyldige beløb.

Dine parkeringspladser vil blive oprettet i et online administrationsmodul, som du selv kan tilgå enten via pc eller med en app, som installeres på din smartphone eller tablet. På den måde vil du kunne få adgang til at administrere din parkeringsløsning og for eksempel udstede eller annullere parkeringstilladelser, uanset hvor du befinder dig, og hvad tid på døgnet det er.

Hvis du ønsker et skarpt tilbud på en parkeringsløsning hos UnoPark, kan du tage kontakt til firmaet gennem hjemmesiden https://unopark.dk/ eller ved et uforpligtende telefonkald.

Flere Nyheder