Få din ungdoms flotte smil igen med Invisalign

27 december 2020
Astrid Pedersen
Få din ungdoms flotte smil igen med Invisalign

Mange af os der er vokset op i firserne fik rettet tænder mens vi var i voksealderen – det vil sige fra de tidlige teenager år og fremefter. Og det er de færreste af os der har lyst til at gentage den ”succes”.

Datidens tandretning bestod af ubehagelige, fast monterede tandbøjler ud af metal, også kaldet togskinner. Disse var af og til suppleret af et sandt rædsels regimente af elastikker, nakketræk og gane bøjler som alle havde til formål at skubbe tænderne ind på deres rette plads.

Mangen teenager har måttet trækkes med disse til tider smertefulde, og altid uskønne, apparaturer i munden gennem måske flere år. Og selv om resultatet blev et flot og regelmæssigt tandsæt er der nok ikke mange som frivilligt ville lægge mund til sådan en omgang på ny.

Tandretning for voksne med moderne tandskinner

Desværre forholder det sig sådan at flotte lige tænder i ungdommens år ikke er lig med flotte lige tænder når du bliver ældre. Dine tænder vil nemlig flytte sig livet igennem – og ganen har desværre en tendens til at snævre ind. Det betyder at du nemt kan risikere at udvikle skæve tænder igen selv om du er ude over din første ungdom. Og så skal du igennem endnu et tandretning forløb hvis de skal rettes ud igen.

Til alt held er tandretning anno 2021 slet ikke samme historie som i firserne. Nye højteknologiske metoder er kommet til. Således kan det faktisk lade sig gøre at rette tænder ved hjælp af næsten usynlige tandskinner som oven i købet kan tages ud af munden i forbindelse med tandbørstning eller når du skal spise. Dette system kaldes Invisalign og anvendes i stor stil når voksne skal have rettet tænder.

Hos You Smile I Smile kan du altid få en gratis forundersøgelse med henblik på tilpasning af Invisalign tandskinner – læs mere på https://yousmileismile.dk/ 

Flere Nyheder