Få den profil du ønsker dig med en næseoperation

10 juni 2020
Astrid Pedersen

Næsen er ikke til at overse. Med sin centrale placering midt i ansigtet er næsen med til at give en person sit individuelle udtryk og kan således være både en styrke og en belastning. Er du ikke helt tilfreds med hvad din næse gør for dig i den henseende kan du overveje muligheden af en kosmetisk næseoperation.

Hvornår skal jeg vælge en kosmetisk næseoperation?

Der kan være mange grunde til at vælge en kosmetisk næseoperation. Måske har du en skæv næse som følge af et traume. Nogle næser vokser skævt sammen efter et brud, eller der kommer en skæmmene bule på næseryggen.

Det kan også være at du ikke føler dit ansigt er i balance med den næse du blev født med. En meget stor og dominerende næse kan sagtens matche en ditto personlighed – men hvis du synes, at dit ansigt ville være bedre tjent med en mere diskret profil, kan en kosmetisk næseoperation være løsningen.

Dertil kommer at en næse med alderen bliver større og mere kødfuld. Næsetippen kan begynde at hænge og give dig et træt udseende. Dette kan der også rettes op på ved hjælp af en kosmetisk næseoperation, hvor næsetippen løftes. En kosmetisk næseoperation kan også inkludere afsmalning af en bred næseryg eller udbedring af for store næsebor. Du kan altid snakke med en kirurg og få hans eller hendes vurdering af hvad der tjener din næse bedst.

Hvordan foregår en kosmetisk næseoperation?

En kosmetisk næseoperation, eller en næse korrektion som det kaldes på fagsprog, kan foregå på flere forskellige måder. Den mest kendte form for kosmetisk næseoperation foregår derved at næsen åbnes under næsetippen, hvorpå huden kan løftes op over brusk og knogler. Herfra kan kirurgen komme til at rette næsen til den ønskede profil.

Du kan læse mere om kosmetisk næseoperation på Privathospital Agatas hjemmeside agata-privathospital.dk

Flere Nyheder