Dine toiletbørster skal udskiftes tit

11 maj 2020
Anders Lundtang Hansen

Hvis du bor alene, er der stor chance for, at du nok lader nogle ting blive måske lidt for længe, eller du ikke vasker nogle ting tit nok, som din mor måske eventuelt foreslog dig at gøre.

Og man skal altid lytte til ens mor, og det er uhygiejnisk at gøre andet – om det så er at have det samme tøj på lidt for mange dage i træk, eller man lader sengetøjet blive på alt for længe.

Men der er ét punkt, hvor man især ikke skal lade tingene blive for længe, og hvor man for ens egen og andre besøgendes sundhed er smartest at udskifte tit, for det kan ses, hvis man ikke gør det.

At man har det samme tøj en dag for meget, gør måske højest, at man lugter lidt, og hvis man ikke skal have den besøgende med i seng, så opdager man måske heller ikke det med sengetøjet.

Omvendt har man måske en travl hverdag med familien, hvor man ikke lige får skævet nok til det her punkt, fordi der er så meget andet at lave i løbet af dagen; men hvis man netop bor flere mennesker under samme tag, så bør man virkelig fokusere på det her punkt.

Vi taler selvfølgelig om, at man sørger for at udskifte boligens toiletbørster eller bare den enkelte, hvis man kun har en – dog håber vi, at I holder jer til at have en per lokum, så man ikke skal fragte den frem og tilbage.

Toiletbørsten holder selvfølgelig lokummet godt rent, og man kan få fjernet nogle ting, som man så kan få skyllet ud.

Men mange ting ender på ens toiletbørste, uanset hvor meget man prøver at få den skyllet efter.

Og så står den jo reelt der som en bakterierede for en selv, de andre i huset og besøgende.

Sørg derfor tit at udskifte den.

Flere Nyheder