Det digitale bilhus – find din nye brugte Jeep her

24 september 2020
Astrid Pedersen

Skal din næste bil være stærk, solid, og ose af power? Så kan du med fordel kigge i retning af Jeep.

Jeep – kvalitet for alle pengene

Selv om du måske ikke er ude i at skulle købe en militær vogn kan du sagtens få rigtig meget bil for pengene når du køber en Jeep. Her i Danmark er de mest populære modeller Jeep Cherokee, Jeep Compass og Jeep Wrangler. Og her snakker vi biler med styrke og masser af udstråling.

Hvorfor skal jeg købe en brugt Jeep?

Lige som der er mange gode grunde til at købe en Jeep, er der også super gode grunde til at vælge en brugt én af slagsen. Det bedste argument for at købe din nye Jeep i en brugt version er selvfølgelig prisen. Jeep hører ikke lige frem til blandt de billigste bil mærker på markedet.

Skal du købe en Jeep i en fabriksny version er det den helt store tegnebog der skal frem. Du kan blive nødt til at sætte dig i stor gæld hvis du skal betale nyprisen på en Jeep, hvilket ikke mindst skyldes de tårnhøje afgifter staten pålægger nye biler. Og da din spritnye Jeep i løbet af de første tre til fem år – i lighed med andre helt nye biler – vil smide det meste af sin nyværdi kan du risikere at stå med et bil lån hvis hovedstol er større end bilens værdi.

Du kan så til gengæld drage fordel af dette værdi tab ved at købe en brugt Jeep som allerede har gennemgået et sådant. Denne Jeep vil nemlig kunne erhverves til en brøkdel af nyprisen. Og da en Jeep er en bil som er bygget til at holde vil der med stor sandsynlighed være masser af år tilbage i din nye, brugte Jeep.

Du kan finde din Jeep hos Det Digitale Bilhus på hjemmesiden https://www.detdigitalebilhus.dk/ 

Flere Nyheder