Den bedste kontinentalseng

28 marts 2018
admin
Kvinde der ligger på en kontinentalseng

Skal du købe en seng er du naturligvis interesseret i, hvilke testvindere der er derude i 2018

 

For det drejer sig ikke alene om kontinentalsenge. Mulighederne er flere. Skal det være en rammeseng, eller skal det være en kontinentalseng? Skal sengen kunne justeres? Klart nok, kan du jo da have din egen personlige testvinder, og det er det vigtigste. Vi tester kun for at give dig en forbedret valgmulighed.

En del kunder sværger fortsat til den gode gamle rammeseng, mens endnu andre vil have kontinentalsengens kraftfuldhed med en madras, der kan vendes.

Kontinentalsengen

En kontinentalseng består af en madras med en del fjedre. Det er denne kombination der gør, at mange foretrækker en kontinentalseng. Andre vælger kontinentalsenge, fordi de ofte har flere madrasfjedre end i de billige versioner. Desto bedre affjedringen er, desto mere komfortabel er sengen.

Rammen

Sengens bund er ofte en solid træramme. Det kan se ud som om, det hele er i ét stykke, men en rammeseng har altid mindst et fjederlag og flere madrasser af varierende fasthed, som vil tilpasse sig din krop.

Venus Mayan kontinentalseng

At den er vores testvinder, skyldes ikke mindst, at den ikke går på kompromis med kvaliteten. Et afgjort plus er det, at den er tildelt Mayan Green-certifikatet. Opgraderet til 7 komfortzoner besidder den en række fortrin, der gør den værd at overveje.

Fremstillet i Danmark har du en garanti for en fordringsfuld kvalitetskontrol og sundere arbejdsforhold end de, man byder medarbejdere i asiatiske og østeuropæiske ”svedebutikker”.

At den er superkomfortabel, skyldes pocket fjedersystemet behageligt doseret som 220 posefjedre/m2.

Tests af sengen leder til en række konklusioner, du ikke kan skyde igennem:

Venus Mayans fjedersystem består af temperatur-sensitivt Cooltex-skum, der omslutter fjedrene. Dette forklarer, hvorfor komforten er i top, og hvorfor sengen har en lang levetid.

Trærammen i sengens bund er mere holdbar end set i relation til almindelige senge. Sengebenene fås i enten en champagneversion eller i en egeversion.

Hertil kommer, at Venus Mayans allergivenlige topmadras er fremstillet i 100 % naturligt latex. Ved siden af den allergivenlige version er der også andre typer topmadrasser henholdsvis celcius- og Mayan cloud topmadrasserne.

Venus Mayans gavlpuder er gratis tilbehør i tilfælde af, du køber den væghængte gavl

Venus Mayans betræk er lavet i et aristokratisk bæredygtigt møbelstof, der er let at holde rent.

Flere Nyheder