Bliv en ekspert i Cloud baseret løsninger

31 august 2021
Steffen Hansen

Det nyeste inden for teknologien er cloud baseret løsninger, men hvad betyder det egentlig, og hvad er en cloud baseret løsning? Det kan du lære mere om her i indlægget.

Er cloud virkelig i skyen?

Der er mange mennesker, som ikke helt ved hvad det betyder, når man siger at noget er cloud baseret. Det giver et indtryk af, at det hele “gemmes oppe i skyen”. Men hvad betyder det i virkeligheden? Det betyder kort sagt, at det sted hvor du gemmer den, ikke er på din egen computer lokalt. Derfor kan skyen være hos den virksomhed, som du har købt lagerplads ved, eller hvis du betaler for en server, som ikke er på den adresse du er.

Man gemmer altså ikke sine ting oppe i skyen, men man gemmer dem hos en virksomhed, som har investeret i, at have plads til andres filer. Det betyder derfor, at du ikke skal bruge en hvilken som helst cloud løsning, da din data gemmes hos nogle andre. Sørg for at finde et firma, som er til at stole på, og som ikke stjæler din data.

Hvor kan du lære mere om skyen?

Et godt sted at starte, hvis du gerne vil lære om cloud baseret løsninger, er ved at lære om Microsoft Azure. Det er en cloudbaseret løsning, som bliver udbudt af IT giganten Microsoft, som også har udviklet Windows og andre populære programmer.

Der findes mange måder, hvorpå du kan lære om Azure, og et af dem, er ved at melde dig til Azure kurser, hvor du kan blive undervist i softwaren. Hvis du ikke ønsker at deltage i et fysisk kursus, så kan du finde et væld af online guides, hvor du kan læse om hvordan du bruger programmet, og hvordan du selv starter med at bruge skyen som din lagringsplads.

Flere Nyheder