Bjergkrystal – en guide

18 november 2020
Maya Hindsberg

Krystaller er ikke magi, selvom det godt kan lyde sådan nogle gange. Det er snare energi, som radierer fra stenene og smelter sammen med din egen. Al energi har forskellige egenskaber, og krystallers energi er ikke anderledes. De har deres helt egne energier og vibrationer, og har derfor også forskellige betydninger og egenskaber. 

Der vil derfor også være en klar sammenhæng mellem krystallens energi, betydning og samarbejdet med krystallen. Krystaller kan altså være en god kilde til styrke og energi, som vil være med til at støtte dig gennem din udvikling, hvis det er det du stræber efter. Hvad du opnår med krystallen, vil dog variere, og bjergkrystal vil f.eks. adskille sig fra Flourit, i forhold til egenskaber og resultater.

Betydning af bjergkrystal

Bjergkrystallen er også kendt som klar kvarts, og er nok en af de mest kendte, almene og alsidige krystaller. Hendes popularitet er dog med god grund, for det er en kraftfuld krystal. 

Ikke alene både forstærker, transformerer og transmitterer den energi, men den er også den perfekte mesterhealer. 

Kvarts har altid haft flere betydninger, og vi har som mennesker været fascineret af bjergkrystallens evner på tværs af både religioner og kulturer, og bjergkrystallens betydning og positive virkning, har altid været kendt.

Virkning af bjergkrystallen

Bjergkrystal er uden tvivl en af de bedste starter krystaller, men er også god for den rutinerede bruger, da det bare er en god all-around krystal. Den kan både bruges alene, men også sammen med andre, hvor den vil forstærke deres energi. 

Du kan bruge denne krystal til at få forbindelse til dit højere selv og til din intuition. Derudover vil den også styrke din spirituelle udvikling. Det er en klar og ren energi, der strømmer fra bjergkrystallen, og den er derfor god til at balancere alle chakraer og give dig styrke og klarhed.

Flere Nyheder