Bedst i test – hvem fikser din reparation af iPhone bedst og billigst?

07 marts 2017
admin
Iphone reparation

Der findes rigtig mange virksomheder der tilbyder dig reparation af iPhone – både fysiske butikker og en masse på internettet, hvor hjemmesider konkurrerer med hinanden om at levere den bedste iPhone-service til dig som ejer en iPhone, og som får brug for hjælp til reparation eller vedligeholdelse.

Reparation iphones

Reparationer af iphones 6 og 7 i København

Er du bosat i eller omkring København? Så er Iphonespecialisten.dk billigst i dit lokalområde.

Det kan være svært for forbrugerne at finde den helt rigtige og kompetente reparatør, og som kan gøre det til en helt rigtig pris. Derfor kan det være en god ide, at teste markedet, og nogle af udbyderne af de forskellige services.

Gode og virkelig dårlige løsninger

Hvis man kigger lidt på de forskellige anmeldelser som findes på internettet af de forskellige firmaer, så er der virkelig store forskelle på både kvalitet og på den service som der følger med en reparation af iPhone.

Se priser på reparation af Iphones hos Iphonespecialisten.dk

Kvaliteten svinger så meget, at man kunne tro, at nogle af de selvbestaltede eksperter, aldrig har taget nogen form for kursus eller undervisning i reparation af iPhone, og at de udelukkende har deres viden fra andres selvproducerede YouTube videoer. Det borger jo ikke helt for en super kvalitet. Men omvendt kan man også læse, at Apple ikke giver meget ved dørende, og at de forbeholder sig eneret til at kunne lave de helt rigtige reparationer og udskiftninger – kun få kan blive autoriserede.

Reparation af iPhone skal være let og autoriseret

Det gør jo ikke tingene meget nemmere, at producenten ikke er mere åben i sin tilgang til sine kunder, og dermed giver dem adgang til hurtigt, autoriseret og korrekt håndtering af defekte iPhones. Reparation af iPhone er altid nødvendigt, og producenten må give kunderne den bedste oplevelse ved defekter eller nedbrud, ellers så finder de deres egne løsninger, og dem findes der rigtig mange af. Det er bare at søge.

Se også priser på reparationer af iPads

For at kunne lave en egnet test, må vi have et sæt regler som udgangspunkt, og en række sammenlignelige reparationer eller udskiftninger, som vi kan udsætte nogle af vores test-virksomheder for.

  1. Reparation af iPhone – Udskiftning af skærm – en hyppig skade
  2. Udskiftning af batteri
  3. Udskiftning af mikrofon

Vi vil derefter teste, kvaliteten af arbejdet, og hvor hurtigt det har taget fra afsendelse til modtagelse af repareret iPhone, og ikke mindst prisen for det udførte arbejde. Vi vil naturligvis også holde lidt øje med hvilke reservedele der bruges – om det er originale eller kopier med mere.

Flere Nyheder