5 ting du skal købe i julen 2017

08 november 2017
admin
Julegave 2017

December er en måned, hvor der for alvor skal hygges igennem. Vi har her fundet et par spændende ting, som kan gøre stemningen endnu bedre. Det drejer sig naturligvis om en række ting, der alle relaterer sig til julen og til vinteren. Ting som både kan være praktiske, men som selvfølgelig også bringer lidt ekstra julestemning ind i højtiden. Lad os se på de 5 ting du skal købe i julen.

gave 2017

1. En kælk

Det er ikke altid, at vi får en hvid jul, men ofte er der sne på et eller andet tidspunkt i december. Her er det sjovt at tage ud at kælke. Særligt som familie med børn, men kælkning kan altid være sjovt for alle aldersgrupper. Det giver et sus i maven, og det er noget, der er meget sæsonbetonet. Derfor vil en kælk altid være et fantastisk køb i julen. Uanset om det er som gave til en anden, eller måske bare som en sjov lille investering til sig selv.

Selv hvis der ikke falder sne nok til at kælke i december, så vil du have kælken klar til førstkommende mulighed i januar eller februar. På den måde er der altså altid mulighed for at udnytte kælken, hvad enten det er med det samme eller en smule senere.

2. En julesweater

Nu til noget, som ikke afhænger nær så meget af vejret, men som tværtimod altid kan bruges i december – en julesweater.

En julesweater er rigtig sjov at have. Den giver det helt rette humør. Både til den, der har sweateren på, men også til alle omkring – den signalerer nemlig højtiden bedre end så meget andet. At en sweater samtidig er praktisk, når det godt kan være lidt koldt, er bare endnu en god fordel. I alle tilfælde er en julesweater noget, der naturligt hører til i julen.

Hvis du klikker dig ind på christmasjumper.dk kan du hurtigt få et overblik over de bedste julesweatere.

3. Et kalenderlys

Det er vist ikke nødvendigt med den store begrundelse her, for et kalenderlys er i bund og grund noget, som de fleste i forvejen anskaffer sig. Men se det som en god reminder – hav dit lys klar, og nyd den hygge det giver, lige fra 1. december og frem til juleaften. Det er uden tvivl et af de bedste, men også mest simple køb, som man kan gøre i julen.

4. Juleslik og kager

December er ikke december uden god mad og uden gode snacks. Juleslik er noget af det bedste, og supermarkederne har rigelige mængder af det frem til julen. Det er en meget simpel måde at gøre julen lidt mere nydelig på, så køb endelig lidt godter og hyg igennem. Hvis du virkelig er i julehumør er det også en god idé selv at bage julekager og derefter dele bagværket med dem, du holder af.

5. Et juletræ

Når vi kommer tæt på juleaften er det tid til at få et juletræ op i stuen. Det er sandsynligvis også noget, du allerede havde planlagt, for det er jo en stor tradition herhjemme i Danmark. Et juletræ giver den helt rette stemning, og det er faktisk sjældent særligt dyrt. Takket være gode og moderne forretninger er det heller ikke specielt besværligt at få et juletræ ind og ud af hjemmet. Det er et julekøb, vi klart anbefaler.

Flere Nyheder